certin incasso
Klacht Cetin! CERTIN incasso handelend voor Dutch Pharma, het houdt niet op KLACHT.nl.
CERTIN incasso handelend voor Dutch Pharma, het houdt niet op. Klacht: CERTIN incasso handelend voor Dutch Pharma, het houdt niet op. dominic1950 op 06 februari 2014 over Cetin in de categorie klachtmelden. Meld uw Klacht over Cetin. Zo werkt het.
Certin commercieel creditmanagement focus op klantbehoud.
Met een klantgedreven en resultaatgerichte aanpak faciliteert Certin dit persoonlijk contact en is hiermee een belangrijk onderdeel van het collectieproces van haar opdrachtgevers. Vanuit een commerciƫle achtergrond, hard op de inhoud maar zacht op de relatie, behaalt Certin hier optimaal resultaat.
Werken bij Certin Incasso? Lees alle reviews over Certin Incasso Jobbird.
Bekijk alle veelgestelde vragen. Werkgever / plaats vacature. Beoordelingen van Certin Incasso. Beoordelingen van Certin Incasso. Terug naar vorige pagina. 0 beoordelingen met een gemiddelde van 8.0 Certin Incasso plaats een beoordeling. Aanbevolen bij een kennis. Beoordelingen van Certin incasso.
Certin Incasso B.V. Incassobureau in Haarlem.
Certin Incasso B.V. Certin Incasso B.V. is een incassobureau in Haarlem en is opgericht op 21 september 2009. Dit bedrijf is gevestigd op het adres Kennemerplein 6 met de postcode 2011MJ in de plaats Haarlem te Noord-Holland. Certin Incasso B.V.
De beste credit management specialisten.
De beste credit management specialisten. De onderstaande specialisten en organisaties worden door ons van harte aanbevolen.: Dienst Belastingen Gemeente Amsterdam. Van der Laan Partners. Groenewegen en Partners. Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders. Bijzonder Beheer afdelingen. Bank of Scotland. Bierens Incasso Advocaten Veghel.
Certin Incasso BV Haarlem.
Certin Incasso BV is een kleindochter van 2Contact Groep BV en zit derhalve op niveau drie binnen de concernstructuur. Klik hier voor meer informatie over 2Contact Groep BV. Certin Incasso BV heeft op dit moment geen andere bij de Kamer van Koophandel geregistreerde nevenvestigingen.
certin incasso.
Indien u van ons een aanmaning heeft ontvangen, kunt u het totale bedrag, dus inclusief rente en kosten, overmaken op het onderstaande rekeningnummer van Certin Incasso te Haarlem. Bankrekening: Stichting Beheer Derdengelden Certin Incasso. Bank: Abn Amro. o.v.v: Het dossiernummer.
Certin Incasso BV uit Haarlem Incassobureau.
Home Haarlem Certin Incasso BV. Certin Incasso BV. Stationsplein 114 2011LN Haarlem. Vergelijk gratis tarieven Vergelijk meerdere offertes, bespaar op de kosten! Certin Incasso BV, incassobureau in Haarlem. Certin Incasso BV is een incassobureau in Haarlem in de provincie Noord-Holland.

Contacteer ons