incasso keurmerk
NVI Incasso Keurmerk Ultimoo Incasso.
Neem dan direct contact met ons op om een afspraak te maken. Ultimoo Incasso BV is lid van de NVI, de Nederlandse Vereniging van gecertificeerde Incasso ondernemingen, en draagt het incasso keurmerk. Voor opdrachtgevers biedt het Incasso Keurmerk de zekerheid van een betrouwbare incassopartner, die een daadkrachtig en effectief incassotraject combineert met een professionele bedrijfsvoering en die staat voor Maatschappelijk Verantwoord Incasseren.
Keurmerk NVI.
Onderstaand treft u de nodige informatie aan, overigens is er ook een aparte website over het Incasso Keurmerk. Waarom een Incasso Keurmerk? Voor opdrachtgevers betekent het Incasso Keurmerk dat men de incasso activiteiten uitbesteed aan een betrouwbare partner waaraan hoge eisen worden gesteld op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Incasseren.
Incasso Keurmerk NVI Brynhild Incasso.
Brynhild Incasso heeft betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan en wil dat uitdragen door zich te conformeren aan de criteria van het Incasso Keurmerk. In deze criteria zijn regels en normen vastgelegd waaraan Brynhild Incasso zich houdt en waarop wordt toegezien door het onafhankelijke Keurmerkinstituut te Zoetermeer.
Incasso Keurmerk Incasso Partners.
Minder dan 10% van deze 400 incassobureaus heeft zich kunnen kwalificeren voor het Incasso Keurmerk. Het Incasso Keurmerk gaat veel verder dan ISO normeringen en is, anders dan de regelgeving voor deurwaarders, specifiek gericht op de kwaliteit en professionaliteit van de incassodienstverlening.
Incasso Keurmerk NVI.
Alle leden van de NVI zijn houders van het Incasso Keurmerk certificaat. Het Incasso Keurmerk waarborgt dat deze incassobureaus werken volgens de criteria van het Incasso Keurmerk. In deze criteria zijn regels en normen vastgelegd waaraan het incassobureau zich moet houden.
Nederlandse Vereniging van Incasso-Ondernemingen Hulp Opgelicht! AVROTROS programma over oplichting en fraude en bedrog.
De Nederlandse Vereniging van gecertificeerde Incasso-ondernemingen NVI is de brancheorganisatie van en voor incassobureaus. De leden van de NVI staan voor Maatschappelijk Verantwoorde Incasso. Zij zijn allemaal Incasso Keurmerk-gecertificeerd en worden gecontroleerd door het onafhankelijke Keurmerkinstituut te Zoetermeer. Hierdoor is de kwaliteit van het incassoproces en daarmee het Maatschappelijk Verantwoord Incasseren gewaarborgd.
Bedrijfsleven kiest massaal voor incasso keurmerk Vereniging voor Credit Management.
Op dit moment heeft een selecte groep van 28 incassobureaus zich gekwalificeerd voor het Incasso Keurmerk. Samen hebben zij een totaal marktaandeel in de minnelijke incasso van circa 70%. Op jaarbasis behandelen zij circa 42, miljoen vorderingen met een geldwaarde van 7 miljard euro.
Simple Map.

Contacteer ons