famed incasso
Famed Bv Amersfoort 3821 BB Amersfoort, Plotterweg 26, KVK NUMMER 31043929. Kompass Professionnel.
Uw prospectielijst aanmaken. Adressen van: Famed BV. 3821 BB AMERSFOORT. 3800 BN AMERSFOORT. Kredietinformatie en incassobureaus. Clearinghouse voor Tandartsen. Van 100 tot 249 Werknemers. Informatie beschikbaar als optie. Exporteer de lijst met directieleden. Informatie beschikbaar als optie. Handelsinlichtingen en incasso's.' Andere classificaties voor sommige landen. SBI NL 2008.: Kredietinformatie en incassobureaus 8291. NACE Rev.2 EU 2008.: Incasso en kredietbureaus 8291.
Goed geregeld! Famed. Welkom bij Famed Goed geregeld!
Leden van NVM-mondhygiënisten sluiten voortaan eenvoudig en online een contract met Famed. Onlangs is de samenwerking tussen Famed en NVM-mondhygiënisten verlengd. HAL Investments neemt aandeel Gilde over in Famed. HAL Investments neemt de aandelen van Gilde Equity Management in Famed over.
Cessie en retrocessie van vorderingen: wat houdt dat in?
Door Hidde Reitsma in Incasso, Verbintenissenrecht op. Wanneer je werk hebt verricht voor een klant die zijn rekening niet betaalt, heb je een vordering op de klant. Je kan deze vordering verkopen en overdragen aan een derde. Het overdragen van een vordering op naam wordt cessie genoemd. De vordering wordt dan gecedeerd aan bijvoorbeeld een incassobureau dat vervolgens verantwoordelijk is voor de incassering van de vordering.
Welkom op Infomedics Infomedics.
Kiest u graag voor de zekerheid dat het goed zit met de privacy van uw patiënten? Bekijk de zakelijke kant van Infomedics. Infomedics website nu ook meertalig. 6 maanden 2 weken geleden. Infomedics heeft het keurmerk Sociaal Verantwoord Incasseren behaald!
Fa-Med Tandarts Mondain.
Mocht u vragen hebben over uw nota of betalingsregelingen, dan kunt u contact opnemen op onderstaand telefoonnummer. Famed: 0900-0885 ma-vr 0800-1800: uur / 090, per gesprek plus uw gebruikelijke belkosten of via email: contactcenter@famed.nl. U kunt ook uw notas digitaal inzien op: www.notavanfamed.nl.
Tandartspraktijk Bouwman.
De buitengerechtelijke incasso kosten zijn als volgt samengesteld: 15% van de gedeclareerde ter incasso gegeven hoofdsom met een minimum van 37, ex BTW. Deze kosten worden tezamen met de wettelijke rente in rekening gebracht indien de patiënt niet binnen 30 dagen na de notadatum heeft betaald. Wij verzoeken u adreswijzigingen snel door te geven. Hiermee voorkomt u onnodige innings en of incassokosten. Mocht u om wat voor reden dan ook niet in staat zijn uw nota binnen 30 dagen te betalen, neemt u dan altijd even contact op met Fa-med via 0900-0885 of callcenter@famed.nl. Termijnbetalingen via Famed regelen.
Fa-med BV Radar.
Werd netjes te woord gestaan via mail dan en de rekening kwam toen via mijn zorgverzekeraar. Wel heb ik van te voren gevraagd of het vergoed werd, is wel zo handig. Weergave: Alle berichten. Sorteer op: Auteur. 8 berichten Pagina 1 van 1. Terug naar Incasso.
Credios Betalingsoplossingen met duidelijke afspraken!
Hulp en advies. Aantal termijnen waarin ik wil aflossen. Heeft u een vraag? Bel ons: 033 453 44 91. Maandag vrijdag / 900: 1700: uur. Of stuur een bericht.: Betalingsoplossingen met duidelijke. afspraken en persoonlijk contact. 033 453 44 91.

Contacteer ons